Arrangementen

In en rondom de paardenkoets gaat u met uw team aan het werk om uw bedrijf van nieuwe impulsen en inspiratie te voorzien. Uw doelstellingen en wensen vormen bij het samenstellen van de zakelijke dagprogramma’s, ons vertrekpunt. Kiest u daarbij de programmering die het beste aansluit:

1. Koets arrangementen:
Beschikbaarheid koets en koetsier(-s). De koets is uitgerust met vergader- benodigdheden (afgestemd op inhoudelijke dagprogramma) en picknickfaciliteiten. Route- en pleisterplaatsen advies maakt eveneens onderdeel uit van het basis arrangement. Ideaal voor (regelmatige) teambijeenkomsten waarvoor u geen bijzondere begeleiding nodig heeft!

Meer info...


2. Koets & Catering arrangementen:
Idem als optie I (koets arrangementen), incl. catering en aanvullende (in house) vergaderfaciliteiten. Voor catering bieden we u de volgende keuzemogelijkheden:

Landelijk catering arrangement: ‘oogst ‘langs de route met uw team verse ingrediënten voor een smakelijke en verse maaltijd.

Horeca catering arrangement: Van zeer exclusieve restaurants t/m pannenkoek- huizen en lunches bij de biologische boer.

Koetsrit combinatie met unieke (in-house) vergaderlokaties. Unieke mogelijkheden: van tuinserres, zeilbootkajuiten tot en met vergaderen in een van de forten van de De Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Meer info...


3. Volledige (organisatie & inhoud) zakelijke dagprogramma’s:

Doelstellingen realiseren met extra betrokken medewerkers
Voorafgaand aan de ontwikkeling van zakelijke dagprogramma’s stemmen we gedetailleerd uw bedrijfsdoelstellingen af. Die vertalen we naar concrete programmadoelen en een dagprogramma op maat het. De programma’s van Tara’s Flow zijn zo opgezet dat ze de deelnemers helpen de kans op flow-momenten te vergroten. Tijdens zakelijke bijeenkomsten manifesteert dit zich in extra enthousiasme en vergrootte betrokkenheid van uw medewerkers.

Programma-inhoud en dagbegeleiding
Op verschillende terreinen biedt Tara’s Flow complete inhoudelijke dagprogramma’s. Dit doen we zowel voor de programmavoorbereiding, uitvoering alsook nazorg op de volgende terreinen:
- Klantgerichtheid,
- Marketing en Marketingdeelonderwerpen
(zoals marketingplanning, marktsegmentatie, value proposition en versterken concurrentiepositie),
- MarketingStrategie
(kijk eens naar het programma van Blauwe Polder Marketing Strategie Dag)

Met uw team aan het werk in een decor van prachtige Waterlandse polders of Veluwse bossen!Met uw team aan het werk in de buitenlucht? Click voor meer info!

Faciliteren workshops, brainstorms en vergadering /meeting
De inhoudelijke regie in eigen hand houden? Dat kan ook! In dat geval kunt u Tara’s Flow inzetten voor:
- begeleiding van workshops of vergaderingen
- brainstormsessies of
- activiteiten met uw klanten of dealers / partners.

In de koets aan de slag met uw team of met uw klanten, staat garant voor een leuke afwisselende dag! Alle zakelijke bijeenkomsten worden begeleid door professionele moderatoren (+15 jaar werkervaring) die met u de effectiviteit van de meeting bewaken en uw team met de inzet van creatieve procestechnieken out-of-the-box krijgen…Ook in de koets aan de slag met uw team of met uw klanten? Click voor meer info!

Business & Fun
Zakelijke bijeenkomsten zijn te combineren met (gedeeltes uit) het Tara’s Flow programma voor particulieren zoals: schilderles, theater- of imagoworkshop, landelijk sportief, ringsteken per koets, introductie mennen, muziekworkshop, etc.

Click naar het tarievenoverzicht voor prijsinformatie.


.naar boven