2. Koets & Catering arrangementen

Idem als optie I (koets arrangementen), incl. catering en aanvullende (in house) vergaderfaciliteiten.

Landelijk catering arrangement
Juist voor de catering is het leuk om optimaal gebruik te maken van het ‘reizend’ karakter van uw mobiele ‘koetsvergaderlokatie’. Immers u passeert de nodige bronleveranciers van kersverse ingrediënten! Daarmee kunt u tijdens het dagprogramma intermezzo’s inbouwen voor het plukken van vers fruit, kopen van verse kazen van de kaasboer, zelf oogsten van groente bij de biologische boer (mogelijkheden wisselen uiteraard per seizoen). Allemaal ingrediënten die we in samenwerking met uw team (zelfwerkzaamheid via kookworkshops) en de lokale horeca (prijsklasse afgestemd op uw budget) verwerken in het dagmenu van uw teambijeenkomst.

Horeca catering arrangement
De regio Waterland beschikt in de diverse pittoreske dorpjes over zeer uitgebreide keuze in horecagelegenheden. Van zeer exclusieve restaurants t/m pannenkoekhuizen en lunches bij de biologische boer. In de samenstelling van uw dagmenu is dan ook alles mogelijk van ontbijt tot en met lunchassortimenten, High tea, wijnproeverij, borrel en dinner.

Koetsrit combinatie met unieke (in-house) vergaderlokaties
Hoewel de dichte koetsen van Tara’s Flow behaaglijk blijven, zelfs tijdens extreme weercondities, kan het bij slecht weer of gewoon voor de afwisseling, de voorkeur genieten te kiezen voor een combinatie met inhouse vergaderlokaties. Tara’s Flow biedt daarin op vrijwel elke gekozen route unieke mogelijkheden. Van tuinserres, zeilbootkajuiten tot en met vergaderen in een van de forten van de De Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).


Click naar het tarievenoverzicht voor prijsinformatie.


.naar boven